× Byt stad Lunchguiden Umeå Logga in Om Lunchguiden Lägg till Restaurang Kontakta oss

Äta Ute | Umeå

Måndag 16/9 2019 | v. 38

Måndag 16/9 2019

☰ Meny

Angelini

Ni är välkomna att boka bord via mejl eller genom att ringa oss. På vår hemsida hittar du restaurang Angelinis à la carte-meny, följt av Angelinis trerättersmeny för 395 kr, samt en tvårättersmeny för 295 kr som gäller vardagar tidag – torsdag. Har du allergi eller annan specialkost? De flesta av våra rätter går att anpassa så de blir laktosfria och glutenfria. Ni får gärna ringa eller mejla oss på förhand om ni har några funderingar runt allergener i maten.

Boka bord: ring 090-17 14 85

Scandic Umeå Syd

Vi erbjuder kvällens buffé måndag-torsdag samt rätter à la carte måndag-lördag. Välkommen att boka restaurangen för både större och mindre sällskap. Med stor och avgiftsfri parkering utanför är det lätt för både bussar och bilar att stanna till.rnrnVåra små gäster är lika viktiga som våra stora. Barnen får en egen meny att beställa från och vill man slippa vuxna en stund finns plats att leka både ute och inne. På vår uteservering har vi en lekplats och inne i lobbyn finns lekhörna med leksaker.

Boka bord: ring 090-2056000

Evys

Ingen aktuell kvällsmeny för Evys finns just nu hos oss. Det kan dock finnas mer information att hämta på restaurangens egen hemsida.

Boka bord: ring 090-18 04 00

Plaza

Plaza på Storgatan mitt i Umeå är en modern och urban restaurang som erbjuder social eating där maten är klimatsmart, enkel och välsmakande. Restaurangen erbjuder rätter baserade på svenskt kött och MSC-märkt fisk och skaldjur. Scandic Plazas meny baseras på klassisk svensk mat och där även mycket fokus och kärlek läggs på grönsakerna som ofta är lokalt odlade och ekologiska. Scandic Plaza Umeå ligger på Storgatan 40 i Umeå. Alla är välkomna till baren där vi serverar fina viner och goda drinkar.

Boka bord: ring 090-2056300

O´Learys Event Center

Välkommen till O'Learys Umeå Event Center! Vi fyller 30 år och det ska vi fira. Under januari-mars kan du njuta av dessa klassiker: THE PROVIDENCE BURGER O’LEARYS FENWAY HOT DOG THE OVERTIME - DOUBLE CHURROS Vi har även familjesöndag och varje söndag mellan 12.00-16.00 så bjuder vi på valfri aktivitet på 40 min ifall ni avnjuter en härlig familjelunch/middag hos oss. Läs mer om våra fantastiska amerikanska menyer på vår hemsida. Åter igen, välkommen!

Boka bord: ring 090-125555

Två fiskare

Alltid färsk och nyfångad fisk! För mer info: https://www.facebook.com/ tvafiskare https://www.instagram.com/ tvafiskare/ Välkommen!

Boka bord: ring 090-765 70 20

Älvtået

VÄLKOMMEN TILL RESTAURANGEN PÅ ÄLVTÅET! 2018 satsar vi helt och hållet på menyerna och naturvinerna. Från White Guide (2017) ”Om caféstammisarna sörjer ett favoritställe så gläds matgästerna desto mer”. 4 rätter 550kr utvalda viner 400kr

Boka bord: ring 070-177 68 28

Vezzo

Välkommen till Vezzo! ❇❇ Kom in och njut av en god bit mat eller något att dricka. Vi serverar mat som vi omsorgsfullt gjort från grunden med ekologiska och närproducerade råvaror i största möjliga mån. Allt för din smakupplevelses skull! Vi är en KRAV-märkt restaurang med drop-in. Pizza, pasta och sallad tillhör vår specialité.

Boka bord: ring 090-771080

Holmsunds Pizzeria

Välkomna till oss på Holmsunds Pizzeria! Vi gör dom största och godaste pizzorna i Holmsund Kebab Grillrätter Pasta Sallader

Boka bord: ring 090-40960

Sea Street Sushi Bar

Restaurangen ligger i hjärtat av staden, på Renmarkstorget 6 mitt i Umeå centrum. Vi erbjuder japanska mat lagad med kärlek med äkta smakupplevelser från det japanska köket. Vår målsättning är att med bra service alltid servera vällagad mat göra på färska råvaror till ett förmånligt pris. Vi serverar sushi och japanska varmrätter under både lunch och middag. Du kan alltid välja att äta direkt i vår restaurang eller ta take away hem till hela familjen.

Boka bord: ring 090-13 52 10

Pub hundra

”På Hundra lagar vi mat som är riktigt bra, okomplicerad och gjord med kärlek. Vi vill skapa tilltalande och vällagad mat i en varm och avslappnad miljö. Till stor del klassisk mat men fortfarande med lite utrymme att få sticka ut på vårt eget sätt samt att få utforska maten kreativt. Vi vill alltid jobba så mycket som möjligt med färska och lokala råvaror!” – Ida Sundqvist, köksmästare

Boka bord: ring 090-770313

Great Eastern

Great Eastern är en elegant restaurang belägen i centrala Umeå. Här hittar du utsökta rätter från hela Orienten, givetvis med förstklassig service i en stilfull, men bekväm miljö. Menyn består av rätter som tillagats på många olika sätt som exempelvis; Cantonese, Hakka, Szechwan, Mongoliansk, Thailändsk och Indisk. Den vänliga personalen ser alltid fram emot att servera dig en underbar måltid som tillsammans med den vackra dekoren ger en äkta Asiatisk upplevelse. Välkommen!

Boka bord: ring 090 – 13 88 38

Megazone

Man blir hungrig av att ha kul! Ät hos oss innan ni beger er in i Fortet eller fyll på med energi efter en omgång Laserdome. Eller varför inte bara svänga förbi för en burgare? Enligt många, stans godaste! Är ni sugen på något annat än hamburgare så kan ni välja bland flera olika goda rätter. Vegetariskt alternativ finns självklart också att tillgå i vår meny.

Boka bord: ring 090-13 07 77

Kafé Station

Ingen aktuell kvällsmeny för Kafé Station finns just nu hos oss. Det kan dock finnas mer information att hämta på restaurangens egen hemsida.

Boka bord: ring 090-14 19 90

Tajmahal Restaurang

Välkommen till en spännande indisk restaurang mitt i centrala Umeå. Vi serverar såväl traditionell klassisk som modern indisk mat i en elegant och trivsam miljö. Vårt kök erbjuder milda, medelstarka och starka rätter, olika kötträtter, lax, räkor, kungsräkor, vegetariska rätter, tandoorirätter, wokrätter, och mycket mer. Välkommen!

Boka bord: ring 090-121252

tc

Ingen aktuell kvällsmeny för tc finns just nu hos oss. Det kan dock finnas mer information att hämta på restaurangens egen hemsida.

Boka bord: ring 090-156321

Tonka Bistro Café

Ingen aktuell kvällsmeny för Tonka Bistro Café finns just nu hos oss. Det kan dock finnas mer information att hämta på restaurangens egen hemsida.

Boka bord: ring

Le Garage

Ingen aktuell kvällsmeny för Le Garage finns just nu hos oss. Det kan dock finnas mer information att hämta på restaurangens egen hemsida.

Boka bord: ring 090-316 52

Rex

Brasserie Rex slog upp sina portar 1996 och har kommit att bli en kär institution i Umeå. Med själen i Frankrike och hjärtat i Norrland rör vi oss med årstiderna och tar vara på de råvaror som varje säsong har att erbjuda. Med fokus på lokalt och närproducerat lagar vi mat från grunden med inspiration från det klassiska franska köket. Välkommen!

Boka bord: ring 090 70 60 50

Nya Konditoriet

Traditionstyngda Nya konditoriet grundades 1927 och ligger centralt mitt i stan. För många umebor är detta en självklar mötesplats. Vårt rika utbud av klassiska och moderna bröd, bakverk, goda smörgåsar, och luncher speglar kärlek för kvalitét och fina råvaror. Vi arbetar i hög utsträckning med lokala, ekologiska råvaror och gör allt från grunden i vårt eget bageri. Välkomna in till oss och njut av en god fikastund i en unik miljö.

Boka bord: ring 090-771404

Brännlands Wärdshus

Vi erbjuder lunch och a la carte, BBQ-take away, catering, bufféer, mm. Vi hjälper gärna med din fest, företagsevenemanget eller Ert bröllop. Välkommen att kontakta oss för att få veta mer!

Boka bord: ring 090- 301 30

Plectrum

Välkommen in för att pröva vår fantastiska À la carte-meny. Vi bjuder på olika varianter av Plectrum-burgare, varmrätter såsom Entrecôte och Röding, välsmakade desserter och mycket annat. ❉❉ Du är dessutom välkommen till vår After Work som börjar kl. 16.00 på fredagar. Tillsammans firar vi in helgen!

Boka bord: ring 090-71 11 05

Hunger & Törst

Vi har en organisk meny i ständig förändring för att kunna laga det vi tycker mest om, råvarumässigt, just där och då. En sjurätters meny komponeras efter dessa förutsättningar, där du väljer om du vill äta sju, fem eller tre rätter. Till detta matchar vi noggrant våra dryckespaket, eller så väljer du själv från vår vinkammare. Givetvis har vi lika välkomponerade alkoholfria dryckespaket. Sjurätters 855 kr, femrätters 695 kr och trerätters 495 kr. Dryckespaket presenteras på plats. De flesta väljer att äta veckans meny blint, vill du ändå smygkika hittar du den uppe till höger. Självklart serverar vi även vegetariska och allergivänliga alternativ.

Boka bord: ring 090-77 10 00

Harriets

Ingen aktuell kvällsmeny för Harriets finns just nu hos oss. Det kan dock finnas mer information att hämta på restaurangens egen hemsida.

Boka bord: ring 090-15 80 50

Westside

West Side Restaurang och Pizzeria i Umeå är för dig som vill äta god mat i en trevlig miljö med bra service. Vi serverar vällagade rätter från vårt kök såsom kött, fisk, pasta och pizza. Vår ambition är att med de bästa råvarorna ge er en oförglömlig smakupplevelse. Vi har fullständiga rättigheter och ni kan därför även smaka av maten med exempelvis en kall öl. Mat finns även för avhämtning. Välkommen!

Boka bord: ring 090-13 94 44

Kajutan

Restaurang Kajutan finner ni i Holmsunds "Old Town". Vi serverar servera allt ifrån pizzor och dagens lunch till goda á la carte middagar med smakfullt vin i ett historiskt hus efter en gata med anor som få idag kan föreställa sig. Mer specifik information om vår meny finns på denna länk. Välkommen till Holmsunds Old Town!

Boka bord: ring 090-240 40

Eastern Palace

Ingen aktuell kvällsmeny för Eastern Palace finns just nu hos oss. Det kan dock finnas mer information att hämta på restaurangens egen hemsida.

Boka bord: ring 090-13 55 35

Terminalbaren

Ingen aktuell kvällsmeny för Terminalbaren finns just nu hos oss. Det kan dock finnas mer information att hämta på restaurangens egen hemsida.

Boka bord: ring 090-13 02 40

Ronyas Restaurang

Ronyas Restaurang på Vasaplan som drivs av kändiskrögarna Steve Galloway och El Patrone erbjuder bästa service, kvalitet, svensk husmanskost, grill, sallads- och pizzabuffe , öl, vin cider, i en trevlig och gästvänlig miljö. ❄❄ Välkommen!

Boka bord: ring 090 - 12 99 12

Mhenam Thai

Mhenam Thairestaurang ligger centralt beläget på Teg i Umeå. Här kan du avnjuta autentisk mat lagad på färska råvaror med thailändska smaksensationer i fokus. Mhenam bjuder på något för alla smaker och du väljer själv om du önskar mild eller stark mat. Du kan välja att äta direkt här i vår mysiga restaurang eller ta en titt på vår take away meny och köpa med dig något gott hem istället. Varmt välkommen!

Boka bord: ring 090 - 13 12 30

Mammas Restaurang

Mammas Restaurang är som de flesta mammor - vi lagar god mat och vill att Du har det bra. Mammas restaurang erbjuder klassisk svensk husmanskost som vi är stolta över! Restaurangen har funnits på Västerslätt sedan 1988 och vi har drivit den sedan 1999. Hos oss kommer ni att trivas. Välkomna!

Boka bord: ring 090-13 60 90

Orangeriet

Ingen aktuell kvällsmeny för Orangeriet finns just nu hos oss. Det kan dock finnas mer information att hämta på restaurangens egen hemsida.

Boka bord: ring 090-12 17 40

Times Kitchen

Ingen aktuell kvällsmeny för Times Kitchen finns just nu hos oss. Det kan dock finnas mer information att hämta på restaurangens egen hemsida.

Boka bord: ring 090 - 131033

Köksbaren Umeå

Ingen aktuell kvällsmeny för Köksbaren Umeå finns just nu hos oss. Det kan dock finnas mer information att hämta på restaurangens egen hemsida.

Boka bord: ring 090-13 56 60

Banthai

Banthai är en thailändsk restaurang som funnits sedan 2013. Här serveras hälsosamma thailändska rätter med fokus på medicinsk mat. Rätterna vi serverar lagas på de bästa råvarorna samt efter gamla familjerecept med bevisade medicinska effekter. Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda våra gäster unika smakupplevelser med riktiga thailändska recept. När du besöker oss får du en liten bit av det riktiga Thailand. Kom in på en avslappnad lunch, eller varför inte en trevlig middag efter en lång arbetsdag? Hos oss är alla välkomna att njuta av fantastisk god mat i en stämningsfull atmosfär! Du är varmt välkommen!

Boka bord: ring 090 - 12 90 40

Eurasia

Ingen aktuell kvällsmeny för Eurasia finns just nu hos oss. Det kan dock finnas mer information att hämta på restaurangens egen hemsida.

Boka bord: ring 090-139700
Läs mer