Om Lunchguiden Sverige

Onsdag 8/12 2021 | v. 49

Onsdag 8/12 2021

☰ Meny
Bild: Lunchguiden Sverige

Varmt välkommen till Lunchguiden Sverige!

Lunchguiden Sverige började år 2017 med Umeå som utgångspunkt med visionen att täcka alla större städer i Sverige vad gäller aktuella lunchmenyer. En gemensam plattform både för lunchbesökare och restaurangägare.

Vår målsättning är att ha det bästa urvalet av restauranger per stad - de bästa - och då utgår vi från olika faktorer som rykte, tidigare prestationer, recensioner från White Guide och bevisad vilja att synas genom att ha en aktiv annonsplats hos oss. Restaurangernas egna hemsidor (design & uppdaterade menyer) är givetvis också en faktor.

Vi kör två olika sorteringar av “resultatet”, båda i slumpvis ordning. I den första sorteringen kommer restauranger som har en aktiv annonsplats (prenumererar på vår tjänst). I den andra kommer restauranger med lägre engagemang hos oss, som kanske är inkluderade utan aktiv annonsplats.

Vi gör det enkelt för restaurangägare och lunchmenyansvariga att uppdatera på vår hemsida. Med en användarvänlig vy för uppdatering kan man enkelt kopiera och klistra in kommande menyer. Så här kan det se ut:

Lätt uppdatering för restauranger i vår administrationspanel

Välkommen att besöka vår hemsida och hör gärna av dig både som restaurangägare och som besökare. Vi vill förena er på bästa sätt. Är någonting fel, så ändrar vi det.

Med vänlig hälsning,

Lunchguiden Sverige, c/o CrossGuard

Avskiljare