Om Lunchguiden Sverige

Lördag 31/7 2021 | v. 30

Lördag 31/7 2021

☰ Meny
Bild: Lunchguiden Sverige

Varmt välkommen till Lunchguiden Sverige!

Lunchguiden Sverige började år 2017 med Umeå som utgångspunkt med visionen att täcka alla större städer i Sverige vad gäller aktuella lunchmenyer. En gemensam plattform både för lunchbesökare och restaurangägare.

Vår målsättning är att ha max 40 restauranger per stad - de bästa - och då utgår vi från olika faktorer som rykte, tidigare prestationer, recensioner från White Guide och bevisad vilja att regelbundet uppdatera lunchmenyer. Restaurangernas egna hemsidor (design & uppdaterade menyer) är givetvis också en faktor.

Vi kör två olika sorteringar av “resultatet”, båda i slumpvis ordning. I den första sorteringen kommer restauranger som uppdaterar sina lunchmenyer regelbundet. I den andra kommer restauranger med lägre engagemang hos oss, som kanske har en standardiserad presentation och hänvisning till sin egen hemsida istället för en aktuell lunchmeny. Detta är givetvis ok, men vårt mål är förstås att presentera så aktuella lunchmenyer som möjligt till våra besökare. Vi prioriterar restauranger som prioriterar oss och våra besökare.

Vi gör det enkelt för restaurangägare och lunchmenyansvariga att uppdatera på vår hemsida. Med en användarvänlig vy för uppdatering kan man enkelt kopiera och klistra in kommande menyer. Så här kan det se ut:

Lätt uppdatering för restauranger i vår administrationspanel

Välkommen att besöka vår hemsida och hör gärna av dig både som restaurangägare och som besökare. Vi vill förena er på bästa sätt. Är någonting fel, så ändrar vi det.

Med vänlig hälsning,

Peter Johansson, projektledare

Avskiljare