Kontakta oss

Tisdag 18/6 2024 | v. 25

Tisdag 18/6 2024

☰ Meny

Kontakta Lunchguiden Sverige

Aktiv synlighet - enbart 80 SEK/mån

Är inte er restaurang representerad hos oss? Eller vill ni synas med logotype och sorteras FÖRE andra restauranger? Med EXTREMT lågt pris och HÖG synlighet bland restaurangbesökare är vi en MYCKET prisvärd marknadsföringskanal för kvalitetsrestauranger. Med aktiv synlighet hos oss blir ni garanterade synlighet och kommer ALLTID att sorteras i främsta ledet. Ni får dessutom tillgång till vår kontrollpanel där ni kan lägga in aktuella lunchmenyer och kontrollera er synlighet till 100%. Följande alternativ finns tillgängliga:

Månadsvis betalning: 80 SEK exkl. moms (kan avslutas när som helst)
Årsvis betalning: 720 SEK exkl. moms (kan avslutas när som helst)

Om man väljer att betala årsvis så bjuder vi på 3 månader aktiv synlighet (varje år)! Det är INGEN bindningstid utan när du säger upp vår tjänst så är den uppsagd. Inga fler betalningar. Punkt slut. Vi är dock övertygade om att du kommer att gilla & se nyttan av vår marknadsföringstjänst så mycket att du fortsätter hos oss :-)

Hur får man "aktiv synlighet" på Lunchguiden Sverige?

1. Skicka ett till oss och begär att få aktiv synlighet hos oss.
2. Om er restaurang godkänns får ni en betalningslänk via e-post (ni väljer om ni vill betala månadsvis eller årsvis).
3. Inloggningsuppgifter skickas efter erlagd initiering av prenumerationen till er där ni sedan under "Mina sidor" kan ändra er publika information och bl a lägga in aktuella lunchmenyer
4. Vi kan sedan (om ni behöver assistans) hjälpa er med text, logga och/eller bilder så att er restaurang blir presenterad på bästa sätt.

Om ni går med oss ser vi även:

- att ni har en egen hemsida eller en aktiv Facebook-sida för företaget. Vi rekommenderar även ett aktivt instagram-konto för er restaurang.

Support

E-post:

Företagsuppgifter

Lunchguiden Sverige
Ansvarig: Peter Johansson
Adress: J A Linders väg 1
903 63 Umeå
Orgnr: 7503268513
Momsnr: SE750326851301
Vi är godkända för F-Skatt


Avskiljare